El Sant Andreu ha guanyat en l’últim partit abans de les vacances d’hivern, contra la Grama per 3 a 2 en el Narcís Sala. Els andreuencs marxen amb una victòria molt important i se situen tercers en la classificació. El partit l’ha decidit Josu amb un penal que ha fet embogir els aficionats quadribarrats.

Empat inesperat en la primera part

Durant els primers quinze minuts, cap dels dos equips tenia el control de la pilota, fins que al minut 19 ha arribat el primer gol del Sant Andreu. A partir d’aquest gol, el Sant Andreu s’ha quedat amb el protagonisme i en el minut 23, han aconseguit el 2 a 0. La Grama no ha generat perill, però en l’últim minut de la primera part els colomencs han empatat el partit. Al minut 44, Roger Garcia s’ha inventat dos xuts a l’escaire consecutius que han sigut dos gols espectaculars (2-2).

Superioritat amb premi final

A la segona part, el Sant Andreu ha perdut moltes ocasions per ficar-se endavant del marcador. Al minut 58 una aturada del porter de la Grama molt clara, en el minut 72 un gol anul·lat per fora de joc i dues ocasions més voltant el minut 40. Els andreuencs ho han intentat fins al final i en el temps de descompte, l’àrbitre ha xiulat penal en unes mans del capità colomenc Juan CarlosJosu ha sigut el jugador que ha transformat el penal en gol fent esclatar la bogeria al Narcís Sala.