El Sant Andreu ha guanyat el Figueres per 3 a 1. D’aquesta manera els andreuencs trenquen una ratxa de dues derrotes i aturen la crisi esportiva que ha provocat la destitució del tècnic, Mikel Azparren, i que el seu lloc contra els gironins l’ocupés Sergi Pujol. Els gols de Kilian, Marcel Serramitja i Kuku han donat els tres punts al Sant Andreu.

Kilian fa el primer

El partit ha començat viu i amb ocasions a les dues porteries. La primera aproximació ha estat andreuenca. Enric Baquero ha xutat desviat des de l’interior de l’àrea. La resposta del Figueres ha estat immediata. Ha estat Valverde qui ha obligat Arnau Riera a col·locar la mà per evitar el gol. Tot això, en només quatre minuts de joc. Després d’uns instants de treva ha arribat el primer i ha estat el Sant Andreu el que s’ha avançat. Excel·lent llançament de falta de Kilian Duran, que ha significat l’1 a 0. El gol ha donat ales als quadribarrats, que haurien pogut marcar el segon amb dues bones ocasions gairebé consecutives. Han estat Carreón primer i Serramitja després els qui han estat a punt de marcar. El partit s’ha tranquil·litzat i el joc s’ha traslladat al mig del camp. Cap dels dos equips ha aconseguit el domini i tampoc no ha generat perill.

Un Sant Andreu seriós assegura els tres punts

El Sant Andreu ha sortit amb forces renovades del vestidor i ha dominat els primers minuts. Llamas ho ha provat amb un xut, que ha sortit desviat. Els andreuencs, ben situats sobre el camp, no han passat gaires angúnies en defensa i ofensivament han esperat el seu moment al contraatac. De totes maneres, cada cop ha costat més als de Sergi Pujol tenir la possessió de la pilota, que ha passat a peus del Figueres. Els gironins han insistit, però ha estat el Sant Andreu el que l’ha tingut en un contraatac ràpid, però el xut de Ferrón ha sortit per sobre el travesser. Qui no ha fallat ha estat el pitxitxi de l’equip barceloní. Serramitja ha fet el 2 a 0 en el minut 68 i ha encarrilat la victòria quadribarrada. El triomf l’ha sentenciat de manera definitiva Kuku fent el 3 a 0. En el temps afegit el Figueres mitjançant Marc Medina de final ha fet el 3 a 1 definitiu.