La Unió Esportiva Sant Andreu ha fet història i torna a estar entre els equips grans del futbol espanyol. Els quadribarrats han aconseguit l’ascens i la temporada vinent jugaran a la Segona RFEF. L’equip ha viscut la festa de celebració a Sant Andreu de Palomar amb una cercavila popular i un gran final de festa a la plaça d’Orfila.

El groc i el vermell envaeixen Sant Andreu

La comitiva ha recorregut els carrers de Sant Andreu, que s’han omplert de samarretes quadribarrades, i ha fet una ofrena floral a l’església de Sant Andreu de Palomar.

Una tarda quadribarrada de festa per l’ascens

Les celebracions per l’ascens aconseguit davant el Salamanca en un partit que passarà a la història de l’entitat quadribarrada han començat a les 18.30 h a l’estadi Narcís Sala. Després d’un recorregut pels carrers de Santa Coloma, Onze de Setembre i Gran de Sant Andreu i la plaça del Comerç, la comitiva ha arribat a la parròquia de Sant Andreu de Palomar. Un cop feta l’ofrena flora, els jugadors, tècnics i directius han anat fins a la seu del districte. Des de la balconada de l’Ajuntament han fet els parlaments al centenars de seguidors que s’han aplegat a la plaça d’Orfila.