El Sant Andreu i l’Europa han empatat a 0 en el derbi de la jornada de la Tercera divisió. Un resultat que no ha deixat satisfet a cap dels dos equips. Els quadribarrats perden opcions de lluitar per les places de play-off, mentre que els escapulats no retallen distàncies per aconseguir la cinquena plaça.

L’enfrontament, com tots els partits que han disputat, els dos equips en aquesta categoria ha tornat a acabar amb empat. Poques ocasions de gol per als dos conjunts i moltes precaucions tant per l’equip de Mikel Azparren com pel de David Vilajoana.

Les més destacades, un gol anulat als quadribarrats a la primera part per fora de joc, una pilota de Kuku al travesser a la segona part i un ma a ma entre Eric i Segovia al minut 70 de partit.

Les valoracions de Mikel Azparren i David Vilajoana

 

El Sant Andreu arriba al partit després de guanyar la Copa Catalunya al Vilafranca i d’empatar amb l’Horta al Feliu i Codina.

 

L’Europa encadena set jornades sense perdre i havent guanyat 19 de 21 punts possibles. L’última jornada de Lliga es va imposar al Cerdanyola.