El CN Sant Andreu ha marxat cap a Catània (Itàlia) on des del 29 de novembre a l’1 de desembre disputarà la segona ronda de classificació de l’Eurolliga femenina de waterpolo. Les andreuenques s’enfrontaran amb l’Ekipe Orizzonte, el BVSC Zugló i el Dynamo Uralochka.

Primer partit contra les amfitriones

L’objectiu de l’equip entrenat per Javi Aznar és acabar entre els dos primers de grup. Aquestes posicions són les que permeten el passi als quarts de final. No serà, però, gens fàcil. El mateix tècnic confirma que “comencem amb un rival complicat, l’Ekipe Orizzonte que acaba de guanyar la Supercopa d’Europa davant el Sabadell  i que a més són les amfitriones. Un seguit de coses que li donen més perill al partit”.

Ekippe Orizzonte, primer rival CN Sant Andreu segona fase Eurolliga

Aquest primer enfrontament marcarà, i molt, les possibilitats de classificació. Després de les italianes, les andreuenques s’enfrontaran amb el BVSC Zugló (dissabte, 30 de novembre, a les 18.15 h) i al Dynamo Uralochka (diumenge, 1 de desembre, a les 11 h).

Si l’equip de Javi Aznar aconsegueix el passi als quarts de final igualarà la fita aconseguida la temporada passada en què l’equip de la Pere Serrat va arribar a aquesta ronda, tot i caure eliminades davant l’Olympiacos.