cn sant andreu eurolliga
@waterpolosantandreu

El CN Sant Andreu ha aconseguit la victòria per 7 a 5 contra el ZVL Tetteroo holandès en el primer partit de l’Eurolliga. Les jugadores de Javi Aznar sumen d’aquesta manera els tres primers punts i fan el primer pas per classificar-se per a la següent ronda, ja que es classifiquen les tres primeres de cada grup.

Primera part andreuenca

Les andreuenques han dominat els dos primers quarts i això els ha permès agafar avantatge definitiva de cara al final del partit. El primer gol l’ha fet el SVL Tetteroo, però Noèlia Mora, amb dos gols en cinc minuts ha capgirat el marcador inicial. El segon quart ha estat de domini absolut per les d’Aznar, que ha vist com Carla Abellán, Paula Crespí i Mar Navarro golejaven i deixaven un marcador al final de la primera meitat de 5 a 1.

Segona meitat holandesa

El tercer quart l’equip holandès s’ha posat les piles i s’ha endut el període per un 3 a 1, deixant el marcador global en 6 a 4. El gol d‘Alejandra Aznar ha donat un punt de tranquil·litat a les jugadores del Sant Andreu per encarar l’últim quart amb dos gols de marge. El definitiu quart quart ha quedat empatat a 1 gràcies al gol de Maria Palacio.