sant andreu
El Sant Andreu ha fet un pas endavant i un salt de qualitat en la seva estratègia comunicativa i ha estrenat pàgina web, un espai nou que el club espera que sigui un disseny “més interactiu i adaptat”.

El Sant Andreu i la seva estratègia digital

El Sant Andreu, per tant, es renova amb la idea que la pàgina web sigui el “centre de la nova estratègia de comunicació digital de l’entitat”. El club, conscient de la importància que té en aquests moments estar connectat al món digital, ha volgut tenir una web més atractiva. Això sí, no deixarà de banda la resta de xarxes socials. Segons el Sant Andreu la web ofereix informació actualitzada, espais per contactar amb el club i eines per tramitar-hi gestions.
sant andreu

L’objectiu és que jugadors, socis, aficionats, patrocinadors, mitjans de comunicació, competidors i tots aquells que vulguin estar informats sobre el Sant Andreu tinguin un espai en què consultar l’actualitat del club. De fet, hi ha fins a 20 seccions noves. Destaquen la de l’àrea social, els equips de les categories inferiors, l’estratègia de creixement internacional i la dels patrocinadors.