CN Sant Andreu Dynamo Uralochka

El CN Sant Andreu ha perdut contra el Dynamo Uralochka per 16 a 9 en el darrer partit de la segona fase de l’Eurolliga de waterpolo. Tot i competir de tu a tu en els dos primers quarts, les andreuenques han sucumbit contra un equip que ho ha guanyat tot en una segona meitat molt completa del rival. Les de Javi Aznar han signat un ple desfetes a la competició amb les derrotes contra l’Ekipe Orizzonte i el Zuglo.

Bon primer temps andreuenc

El Sant Andreu ha signat dos primers quarts molt complets en què no ha posat les coses gens fàcil al totpoderós del grup H. L’equip andreuenc ha deixat escapar el primer quart per poc, amb un ajustat 4 a 3, però s’ha refet en el segon, ha apujat el nivell i ha acabat retallant distàncies per empatar el partit abans del descans amb un 6 a 6.

El Sant Andreu es desfà

A la represa, però, el Dynamo Uralochka ha sentenciat el partit en dos darrers quarts en què no ha concedit cap opció a les de Barcelona. L’equip ha demostrat perquè és el botxí del grup amb un bon tercer període, en què s’han imposat per 4 a 2, i un d’últim descomunal, en què han signat un parcial de 6 a 1 per tancar la golejada per 16 a 9.