El Sant Andreu jugarà aquest dissabte contra l’Olot la semifinal del play-off d’ascens a la Segona Federació, un partit que es disputarà a les sis al camp municipal de Can Rosés de Rubí i que podreu seguir en directe per betevé. La seu per a aquest play-off ha disgustat el conjunt andreuenc per la poca capacitat de graderia i per l’estat de la gespa.

El Sant Andreu està enfadat amb la seu del play-off

L’equip de Xavi Molist s’ha exercitat aquesta tarda a la seu del play-off d’ascens, el municipal de Can Rosés, i jugadors i cos tècnic no han quedat contents amb la instal·lació on hauran de jugar. S’han queixat per la poca graderia que té el camp i que només disposin de 750 entrades per als seguidors andreuencs. Cal destacar que el darrer partit que el Sant Andreu va disputar al Narcís Sala contra el Figueres el van veure al voltant de 5.000 seguidors quadribarrats. També s’han queixat de la gespa de Can Rosés. Tot i que només té dos anys, en l’entrenament l’equip de Xavi Molist ha pogut comprovar-ne la qualitat. Han destacat que és curta i que els jugadors rellisquen molt. El davanter quadribarrat Germán Fassani ha dit que “la seu del play-off és una vergonya, tant per als socis com per als futbolistes sobretot. Primer, la salut perquè és impossible jugar sense arriscar en cada frenada i també per als socis, gent que ha estat tota la temporada amb nosaltres es perdrà el partit més important de l’any”. Físicament ha destacat que la gespa els produeix una sensació d’inestabilitat i que forcen les articulacions, sobretot quan rellisquen per uns suports molt dolents.

El Sant Andreu – Olot, la semifinal del play-off d’ascens, en directe a betevé

El partit es podrà seguir en directe aquest dissabte, a partir de les 18 h, a la TDT, al canal 160 de Movistar i al web de betevé