El control i el domini de la pilota han estat del Sant Andreu, que ha tingut les oportunitats més clares. Óscar Muñoz ha disposat de la primera i després ha estat Elhadji qui ha obligat Castillo a salvar sobre la mateixa línia de gol. Abans de la mitja hora el 9 andreuenc no ha encertat a rematar entre els tres pals. L’ocasió més clara: aquest xut d’Alfred que ha tocat el pal. Tot i les oportunitats el marcador no s’ha mogut en aquesta primera part. A la represa, ha tornat a ser Elhadji qui ha posat setge a la porteria de Manu amb aquesta rematada d’esperó. Després l’ha tingut Noguera, però la rematada del defensa s’ha estavellat al lateral de la xarxa. La pressió andreuenca ha estat insistent i Óscar Muñoz ha tornat a fer lluir el porter del Castelldefels per salvar el gol. Josu també ha posat a prova Manu, i aquest ha respost extraordinàriament. Quan no ha pogut fer res ha estat en aquest xut al pal de Josu, que aprofita Elhadji per fer l’1 a 0. De fet, el davanter quadribarrat hauria pogut fer el segon, però un altre cop Manu ha evitat el gol. I a l’últim minut ha estat el porter andreuenc, Priego, qui ha salvat el seu equip de l’empat. Ja en temps de descompte ha aribat el segon dels andreuencs. Óscar Muñoz ha estat l’encarregat de transformar el penal.