El Natació Barcelona s’ha emportat la victòria de la piscina Pere Serrat després d’imposar-se al Sant Andreu per 7 a 13. Els mariners han aconseguit el triomf gràcies a un últim període impecable. El cenebista Pere Estrany ha estat escollit el millor del partit.

Tres quarts molt igualats

El partit de la setzena jornada de la Lliga Premaat entre Sant Andreu i Barcelona ha començat molt igualat. De fet, el primer quart ha acabat amb un parcial de 3 a 2 favorable al conjunt de Juan Carlos Sanchón. En el segon quart, les coses s’han capgirat i el Sant Andreu amb un parcial de 2 a 3 ha fet que s’arribés al descans amb un empat a 5 en el simultani.

El tercer període ha tingut el mateix guió que els dos primers quarts. Diferència mínimes entre tots dos equips i, al final, el Natació Barcelona que se l’ha endut amb un parcial de 2 a 3 que posava un 7 a 8 ajustat en el marcador abans d’entre a l’últim quart.

Un últim període, clau

La clau del partit ha arribat en els últims minuts. L’encert de cara a porteria dels jugadors mariners, amb dos gols de Pol Gomà i un de Pere Estrany, Alejandro Idarraga i Sam van der Burg, ha fet que al final el resultat fos de 7 a 13 favorable al CN Barcelona.

El tècnic del Sant Andreu, Juan Carlos Sanchón, ha destacat el fet que “el nostre equip està format per molts nens i no hem pogut aguantar el ritme del Barcelona, que ens ha anat desgastant durant el partit”. per la seva banda, el segon entrenador del Natació Barcelona, Víctor González, ha considerat que “sabíem de la dificultat que tenia el Sant Andreu a la seva piscina, però la nostra intenció era aconseguir la victòria i seguir a la part alta de la classificació“.

Amb aquest resultat, el Sant Andreu ocupa la setena posició amb 16 punts, mentre que el Club Natació Barcelona és segon, a quatre punts del líder, l’Atlètic-Barceloneta.