El Barcelona ha superat el Sant Andreu per 7 a 9 en el segon partit de quarts del play-off per al títol de la Lliga de waterpolo, que s’ha disputat a la piscina Pere Serrat. Aquesta victòria, més la que van aconseguir en el primer partit per 13 a 4, ha donat l’accés a la semifinal als cenebistes.

El Barcelona, superior al Sant Andreu

El partit ha començat molt bé per al Sant Andreu i en el primer quart s’han situat amb un 3 a 1 a favor. En el segon quart, el Barcelona ha reaccionat amb un parcial de 2 a 3. Al descans, els de Dani Ballart tenien una mínima avantatge amb el 5 a 4. La reacció dels de Toni Esteller ha arribat al tercer quart amb 2 a 4 que els ha situat al davant en el marcador. En el darrer quart només s’ha vist un gol del Barcelona, que ha situat el definitiu 7 a 9 per als cenebistes.

El rival a semifinals serà Terrassa

El Barcelona jugarà les semifinals de la Lliga contra el Terrassa, que ha superat el Sabadell per 8 a 10 en el segon partit dels quarts de final.