Ambient de gala al Narcís Sala en el partit de tornada entre el Sant Andreu i l’Antequera. L’afició quadribarrada confiava cegament que l’equip es classificaria per a la segona eliminatòria de la promoció d’ascens. I ràpidament, en el minut 3, el partit s’ha posat de cara per als andreuencs, ja que Josu ha definit perfectament i ha fet l’1 a 0. Els de Mikel Azparren dominaven el temps del partit i Oscar Muñoz no ha pogut aprofitar aquesta claríssima ocasió per fer el segon del Sant Andreu. L’Antequera ha generat perill a pilota aturada, però Segovia ha respost perfectament i ha evitat el gol. I, just abans del descans, l’àrbitre ha perdonat la segona targeta groga a Sergio Díaz, que n’hauria significat l’expulsió.
A la represa el Sant Andreu hauria pogut encarrilar gairebé definitivament l’eliminatòria, però la rematada d’Oscar Muñoz l’ha desviat el porter i, després de tocar el travesser, ha votat sobre la mateixa línia de gol. A la repetició es veu que la pilota no ha traspassat la línia. I tot seguit, ha estat Segovia qui ha salvat el Sant Andreu d’encaixar el gol. Entre el porter i el pal la pilota no ha entrat. El partit s’ha tornat brusc i Ton Alcover ha pagat els plats trencats. El migcampista quadribarrat ha estat expulsat amb targeta vermella directa. El matx, però, tenia encara moltes sorpreses, ja l’àrbitre ha assenyalat penal en aquesta acció de Noguera. Però Segovia s’ha fet grans sota pals i rebutjat el xut de Coco. L’Antequera ha buscat el gol que l’apropés a guanyar l’eliminatòria, però no comptava amb un Segovia excel·lent, que ha tornat a salvar el seu equip. El porter ha fet tot un partidàs. Ja en els últims minuts Xavi Jiménez ha estat expulsat, per tant, amb Mikel Azparren, sancionat, no se sap qui estarà a la banqueta del Sant Andreu en el proper partit. Amb el temps gairebé acabat Alfred hauria pogut sentenciar l’eliminatòria, però el porter Luisma ha salvat el xut del quadribarrat. Al final del partit, invasió de camp per celebrar l’accés del Sant Andreu a la segona ronda de la fase d’ascens.