El Sant Andreu ha aconseguit una victòria molt important contra el Sants al Camp de l’Energia (1-2) en un dels derbis de la Tercera RFEF. El partit ha tingut una primera meitat igualada, però amb certa superioritat tàctica dels andreuencs. La segona meitat ha estat vibrant i plena d’emoció. El Sants hauria pogut empatar i el Sant Andreu ampliar el marcador. Cal destacar també la presència de molts seguidors quadribarrats que han animat l’equip durant tot l’enfrontament.

El Sant Andreu, més ben posicionat en el derbi

El derbi arribava en un moment molt important de la temporada, amb tots dos conjunts immersos en els objectius de l’any: el Sants, per mirar de continuar fora de la zona de descens i Sant Andreu mirant de sumar per assegurar-se la classificació per al play-off d’ascens. El conjunt quadribarrat s’ha posicionat molt bé tàcticament. Segur al darrere, com ho ha estat des de l’arribada de Xavi Molist, per moments feia una pressió alta que incomodava els de Tito Lossio. El perill ha arribat en un xut de Pau Morer que ha aturat bé Uri Antonell. També ha tingut la seva el Sants, però la rematada de Salamanca ha marxat fora.

Fassani avança els andreuencs

En el minut 19, una bona triangulació de l’atac dels andreuencs ha acabat amb el 0 a 1 de Fassani. Amb el gol a favor, els quadribarrats s’han sentit còmodes i no han patit pel marcador. Nico ha posat a prova Miguel Ramos en un contraatac ràpid que ha refusat a córner al minut 32. I amb el marcador favorable al Sant Andreu s’ha arribat al descans.

Derbi vibrant a la segona meitat

La segona meitat ha començat molt entretinguda perquè a poc d’iniciar-se, Manel Busquets ha aconseguit el 0 a 2 que permetia fer somiar els andreuencs amb un triomf fàcil. Però si per alguna cosa es caracteritza el Sants és per les ganes. I al minut 53 ha arribat l’1 a 2 de Favio, que ha posat emoció al partit. El Sant Andreu ha buscat la sentència com el Sants l’empat. Argilaga ha enviat un xut al travesser en el 58. A l’altra àrea, Miguel Ramos ha estat providencial amb un parell d’actuacions de mèrit. Els santsencs han intentat fins al final aconseguir l’empat, però els tres punts han acabat volant cap al Narcís Sala.