Camp Nou públic assistència

El Ministeri de Sanitat ha decidit reduir al 75 % els aforaments als estadis i al 50 % en els pavellons interiors a causa de la sisena onada de la covid, amb l’expansió de la variant òmicron. Fins ara, la capacitat de públic era del 100 % en els espais a l’aire lliure i del 80 % en aquells que es feien en interiors.

Les restriccions a Catalunya, diferents

Tot i això, a Catalunya ja existia una restricció tant en interiors com en exteriors del 70 % la setmana passada. Per tant, el Barça i l’Espanyol es veuran afectats per aquesta normativa en els primers partits que es disputin al seus estadis, però aquesta norma podria canviar en les properes reunions dels responsables del Departament de Salut de la Generalitat.

Aforaments màxim limitats als pròxims partits

Pel que fa al FC Barcelona, el primer partit al Camp Nou serà contra el Rayo Vallecano, corresponent a la 21a jornada, el 18, el 19 o el 20 de gener (encara no hi ha data). El nombre màxim d’espectadors serà de 70.000.A l’RCDE Stadium, l’Espanyol jugarà el dilluns dia 10, a les 21 h, contra l’Elx el partit de la 20a jornada de Lliga amb un aforament màxim de 28.000 espectadors. Pel que fa al Palau Blaugrana, passarà dels 6.000 que hi havia fins ara als 3.750 que suposa el 50 % de l’aforament.