Els usuaris de Twitter hi han llançat més de 600 preguntes i milers de comentaris per a Sandro Rosell en una hora i quart d’entrevista. @sandrorosell només ha tingut temps de contestar-ne 36, però la resta tindran resposta en diferit a la seva pàgina de Facebook. Preguntat per @btvnoticies quan presentarà la seva candidatura, ha dit que “el primer dia que es convoquin les eleccions”. D’aquesta manera, l’empresari confirmava definitivament el seu projecte de ser candidat, tot i que encara no ha fet públic ni el programa ni l’equip que l’acompanyarà a la candidatura.

Des del punt de vista esportiu, Rosell ha donat poques pistes sobre el seu projecte. De Guardiola com a entrenador, s’ha limitat a respondre a @mundodeportivo que la renovació per un any anunciada avui “es una muy buena noticia, gràcies Pep”. No ha contestat cap de les múltiples preguntes sobre quina mena de jugadors li agradaria fitxar o renovar. I quan li han demanat la millor virtut de l’actual president, Joan Laporta, ha dit irònicament “que és culé”. I és que @sandrorosell s’ha mostrat en tot moment diplomàtic, també quan @rafel73 li ha preguntat per les relacions amb l’Espanyol: “El Barça sempre ha sigut un club senyor i així ha de seguir sent, hem de respectar a tothom”.

Una experiència pionera

No se n’han pogut treure grans titulars, però l’entrevista via Twitter ha servit a Sandro Rosell per situar-se com un candidat proper a culers d’arreu del món. Ha contestat preguntes en castellà i en anglès a seguidors de la resta d’Espanya, de l’Índia i de Polònia. Tots li han agraït la proposta que el Barça tingui presència oficial a Twitter.

Es parla ja d’un Barça 2.0, que Rosell podria construir amb l’ajut de la vintena de reconeguts assessors amb què ja compta per dur la seva campanya a Internet. Un d’ells, @marccortes, ha escrit: “Ens ha emocionat molt el volum de gent interessada. Hi ha moviment ‘sandro’!!”. Una de les seves companyes en aquest “Consell 2.0”, @trinamilan, ha valorat “molt positivament haver fet la primera twittentrevista a Catalunya”. @sandrorosell també s’ha mostrat molt satisfet i ha acabat prometent que “la propera, a Facebook”.