Sandor Martin i Andrea Scarpa han donat el pes correcte a la bàscula. El Centre Cultural els Propis, de Nou Barris, ha estat el lloc escollit per viure el pesatge de la vetllada. Els dos boxejadors s’han vist les cares per primer cop abans del campionat d’Europa del pes superlleuger, que es disputarà demà al pavelló Francisco Calvo de Sant Andreu.

El barceloní vol redimir-se de la derrota en l’altre europeu contra el suec, Anthony Yigit, i coronar-se campió d’Europa. Sandor, de només 25 anys, es presenta com l’aspirant oficial al cinturó de l’europeu del pes superlleuger. Es el número u espanyol del seu pes i va ser el campió d’Espanya més jove de la història. A part, ha conquistat el cinturó de WBO i WBC Youth i té el cinturó de la Unió Europea. El boxejador de Nou Barris és el número set del món en el rànquing WBA (World Boxing Association). Sandor té un rècord de 34 victòries, 12 per KO, i només dues derrotes.

Andrea Scarpa és el número u d’Itàlia del pes superlleuger. Te un rècord de 24 victòries, 11 de les quals per KO, i cinc derrotes. Ha estat cinc vegades campió Italià, també és campió Intercontinental IBF i campió Silver WBC.

El campionat d’Europa entre Sandor Martin i Andrea Scarpa, que es disputarà a la distància de 12 assalts de tres minuts, és el plat fort de la vetllada. L’acompanyaran vuit combats amateurs i dos de professionals. El georgià Irakli Kurasbediani competirà amb el veneçolà, Kelly “Fino” Figueroa. L’altre combat professional serà el que enfrontarà Víctor “Látigo” Vega i Franklin Varela, de Veneçuela.