El Manresa s’ha imposat per la mínima, 1 a 2, al camp del San Cristóbal. Amb aquesta victòria els manresans superen els egarencs a la classificació i es col·loquen en la segona posició.

El Manresa s’avança

Cap dels dos equips no s’ha fet amb el domini en els primers minuts, però ha estat el Manresa qui s’ha avançat en el marcador. En el minut 8, amb un xut des de fora l’àrea, Javi López ha fet el 0 a 1. El gol ha donat tranquil·litat als manresans, que han passat a controlar el joc. El San Cristóbal ha intentat reaccionar penjant pilotes a l’àrea per buscar les rematades de cap. En el minut 28 l’egarenc Amantini ha estat expulsat per doble targeta groga. Molt de joc al mig del camp i poques ocasions, però Javi López ha estat a punt de fer el segon dels manresans, però Carles Segura ho ha evitat.

Abde retalla diferències

La segona part ha començat de la millor manera possible per al Manresa, ja que en el minut 50 i, després d’una ràpida cursa, Noah ha marcat el 0 a 2. El San Cristóbal, però, no ha abaixat els braços i en el minut 64 ha tingut premi, ja que Abde ha escurçat diferències fent l’1 a 2. El gol ha donat ànims als egarencs, que han buscat l’empat amb insistència, però s’han topat amb Pulido, que ha evitat l’empat. En el temps afegit, Tino Mendoza ha estat expulsat per dues targetes grogues, per tant, el San Cristóbal ha acabat el partit amb nou jugadors.