L’Horta arribava a Ca n’Anglada amb una ratxa de set jornades sense perdre. I davant el San Cristóbal l’ha trencada després de perdre per 2 a 0 davant el conjunt egarenc.

La primera part per al San Cristóbal

El conjunt de Carles Manso ha sortit a totes. Només s’havien jugat 7 minuts i els locals han tingut l’opció d’avançar-se en el marcador. Ha estat des del punt de penal. Però el xut de Kevin l’ha endevinat Santaló. El porter de l’Horta ha estat el gran protagonista de la primera part. Les seves intervencions han estat claus perquè els hortencs marxessin al descans amb un empat a 0 i sense cap gol en contra.

A la represa, ocasions hortenques i gols egarencs

A la segona part, l’Horta ha fet un pas endavant. Els de Nacho Castro han tingut algunes ocasions clares, però dos minuts fatídics han enfonsat els visitants. Al minut 69 i a la sortida d’un córner, Chechu ha aconseguit l’1 a 0. I al 71, la sentència. Mario rep una pilota a la línia de tres quarts, encara porteria i supera Santaló en la seva sortida.

Després de la victòria de prestigi contra el Prat en la jornada passada, els hortencs perden i s’allunyen del play-off d’ascens a Segona Divisió B.