El CE Europa ha empatat amb el San Cristobal en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Tercera Divisió. Els escapulats han deixat escapar la victòria en el temps afegit amb un penal per mans d’Alberto.

A l’Europa el penalitzen les errades

El partit ha començat amb una Europa arribant molt clarament a la porteria del San Cristóbal. Diverses han estat les arribades dels jugadors de David Vilajoana però sense acabar-les de convertir en gol. Al minut 16 penal de Marc Priego que ha convertit Ruy Gama. 1 a 0 s’ha avançat l’equip terrassenc. Malgrat encaixar el gol els jugadors escapulats no han deixat d’atacar i crear perill a la porteria d’Adri Menárguez. Amb la victòria per la mínima del San Cristobal s’ha arribat al descans.

L’inici de la segona part ha estat amb el joc igual que la primera, amb el domini escapulat. Però al minut 52 el San Cristóbal s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Mario Cantí. En el minut 54, una jugada llarga de l’Europa ha acabat amb gol de Prats. En el minut 75, l’Europa ha capgirat el marcador amb una pilota que ha arribat a Jordi Cano que amb un xut des de la frontal ha fet el segon dels escapulats. Semblava que la victòria seria escapulada però en el temps afegit, una pilota penjada del San Cristobal a tocat a les mans d’Alberto González dins l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal. Junior ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i ha situat de nou l’igualada en el marcador. Dos punts que volen pels escapulats.