Salomon Run Barcelona 2019

Salomon Run Barcelona ja s’ha consolidat com una de les curses de referència de la ciutat. Tot i ser una prova de 10 quilòmetres és força diferent a les que els corredors estan acostumats. Primer de tot es fa a Montjuïc, amb un recorregut mig turístic amb pas per asfalt, alguna pista i escales, moltes escales. Aquest 2019 s’arriba a la sisena edició, que es disputarà el 14 d’abril a partir de les 9 del matí. Els corredors que vulguin competir tindran un recorregut divertit, però força dur per la quantitat d’escales que hi ha i el desnivell positiu.

Salomon Run Barcelona 2019, una cursa diferent

La Salomon Run Barcelona és un repte relativament assequible per als corredors populars, però no deixa de ser una prova dura perquè hi ha un desnivell positiu de 180 metres en només 10 quilòmetres. Fer-la sense un esperit competitiu permet gaudir d’unes vistes privilegiades de la ciutat i també conèixer llocs que poden ser desconeguts per al corredor popular.

Salomon Run Barcelona 2018

L’Estadi Olímpic i el Poble Espanyol

La prova permet conèixer la cara menys urbana de Barcelona. La sortida i l’arribada es fa a la plaça de Puig i Cadafalch i el recorregut permet passar per llocs emblemàtics de la muntanya màgica.  L’Estadi Olímpic o el Palau Sant Jordi són dos dels llocs que es poden veure per fora, igual que el MNAC, però de ben segur que un dels llocs que fa més il·lusió als corredors és passar per dins del Poble Espanyol, abans que obrin les portes al públic.

La part competitiva

El límit d’inscripcioó són 3.000 participants i n’hi ha que s’ho prenen de manera competitiva. L’any passat es van imposar Jaume Leiva en categoria masculina, i Jes Bonet en la femenina.  També hi ha una prova molt diferent, la coneguda com a Salomon Run Vertical, un esprint de només 54 metres, però ple d’escales, que arriba a la tercera edició.

Salomon Run Vertical 2018