El CN Sant Andreu ha perdut el primer partit de la final de la Lliga de waterpolo contra el Sabadell. Les jugadores entrenades per Javi Aznar han plantat cara a les campiones actuals, però han acabat perdent per 13 a 11 a la piscina de les sabadellenques.

Després de vuit Lligues consecutives, sembla impossible fer ombra al CN Sabadell, però les jugadores entrenades per Javi Aznar no han volgut mirar estadístiques i han intentat guanyar el partit.

Inici potent de les sabadellenques

Les locals han sortit fortes a Can Llong i s’han adjudicat el primer quart per 4 a 2. El sant Andreu ha reaccionat abans del descans i amb un parcial de 3 a 4 s’ha col·locat a tan sols un gol de les campiones actuals. La segona part, però, no ha començat bé per al Sant Andreu i han tornat a rebre un parcial de 4 a 2. La reacció en l’últim quart ha estat insuficient i tot i guanyar-lo per 2 a 3 al final han perdut per dos gols de diferència.

Aquest dissabte, a les 18 h, jugaran el segon partit a la piscina Pere Serrat i, si tornen a guanyar les sabadellenques de David Palma, revalidaran el títol.