El Guineueta guanya l'Escala
@eeguineueta

La Guineueta ha guanyat al camp del Sabadell Nord i s’apropa a la zona alta de la classificació del seu grup de la Primera Divisió Catalana. Dos gols d’Horty, i un d’Anguera i Carmona ha donat els 3 punts a l’equip de Nou Barris.

La millor primera part de la temporada

La Guineueta ha sortit molt bé en una primera part que ha dominat de principi a fi. Una pasa de Maxi a Horty ha significat el primer gol de la Guine en el minut 12 de partit. Els de Nou Barris han insistit fins que el mateix Horty ha fet el segon en el minut 40. Encara hi ha hagut temps per a més fins que Carmona ha fet el tercer en un festival d’oportunitats dels homes entrenats per Luis Gallego.

A la segona part, el Sabadell Nord ha sortit millor i han gaudit d’ocasions per a marcar com una pilota al pal en l minut 76. Però quan millor estaven els locals, la Guineueta ha posat la cirereta del pastís amb el definitiu 0 a 4 amb una diana de Marc Anguera que ha entrat per tot l’escaire de la porteria rival. La Guineyueta escala posicions i ja és 4t del seu grup de la Primera Catalana.