El Club Natació Sabadell s’ha proclamat campiones de la Copa de la Reina després d’imposar-se a la final al Club Natació Sant Andreu per 11 a 9. Malgrat la derrota, l’equip de Javi Aznar ha fet un gran partit davant les vallesanes.

Una gran final amb dos grans equips

El Sabadell ha vist, però, com el Sant Andreu ha sortit a jugar a la final de tu a tu. De fet ja fa uns anys que els partits entre el Sabadell i el Sant Andreu estan més igualats que mai. La igualtat ha estat màxima al primer quart, que ha acabat amb empat a 2. El segon període ha estat molt similar al primer, això sí, amb un Sant Andreu més encertat que ha aconseguit arribar al descans amb un 4 a 5 al seu favor.

CN Sant Andreu, final copa de la Reina

El Sabadell demostra el seu potencial

Després del descans, la mateixa dinàmica. El Sant Andreu no ha afluixat i el Sabadell veia perillar la final. Però a l’últim quart ha aparegut el potencial de les de David Palma. Tres gols seguits de les vallesanes han posat un 10 a 8 en el marcador que el Sabadell no ha desaprofitat per aconseguir la victòria per 11 a 9 i la quinzena Copa de la Reina que marxa cap a Can Llong.

Satisfacció malgrat la derrota

El Sant Andreu ha arribat a la final després d’imposar-se al Sant Feliu en els quarts de final i al Rubí, a les semifinals. L’equip de Javi Aznar ha fet una molt bona Copa de la Reina i malgrat la derrota, el tècnic s’ha mostrat satisfet amb el joc demostrat per les seves jugadores.