El CE Sabadell s’ha classificat per a la ronda següent del play-off d’ascens a Segona Divisió després de superar en la tanda de penals a l’Atlètic de Madrid B. El partit ha acabat amb empat a 1 amb gols del vallesà Edgar i Cedric en el temps afegit. Després d’una pròrroga, els arlequinats han superat els madrilenys en una tanda de penals amb molt de patiment. Juntament amb el Barça B i el Cornellà, el Sabadell serà en el sorteig de les semifinals que es farà el dilluns 20 de juliol i el partit es disputarà el dimecres 23 de juliol.

Edgar obre la llauna

El partit ha començat de forma immillorable pels arlequinats al Nuevo Mirador d’Algesires. En el minut quatre, Edgar Hernández ha marcat un gran gol de falta per posar l’1 a 0 en el marcador. El “pitxitxi” del Sabadell ha donat ales a l’equip d’Antonio Hidalgo ha dominat els matalassers. El filial de l’Atlètic de Madrid ha creat perill en pilotes aturades, però s’ha topat amb uns arlequinats sòlids per mantenir l’avantatge en el marcador.

Els matalassers empaten “in extremis”

A la represa el Sabadell ha sortit a per totes amb l’objectiu de marcar el segon gol de la tranquil·litat. Edgar l’ha tingut de falta i a la sortida d’un córner, però a mesura que passaven els minuts, l’Atlètic de Madrid B ha guanyat terreny i el porter Ian Mackay ha hagut de salvar els vallesans. Quan tot semblava sentenciat ha arribat la galleda d’aigua freda en el temps afegit. En el minut 92, els matalassers han empatat en una jugada embolicada dins l’àrea del Sabadell després d’una penjada a l’àrea de Cedric. Amb l’empat, el partit ha marxat a la pròrroga.

Pròrroga i penals

La pròrroga a Algesires ha afavorit un Atlètic de Madrid envalentonat. Borja Garcés ha estat a punt de marcar, però altra vegada Mackay ha tornat a salvar. El gallec ha estat dels millors arlequinats. Els homes entrenats per Antonio Hidalgo han controlat la pilota però els madrilenys han estat a punt de sentenciar. Sergio Camello, en un contraatac, ha enviat una pilota al pal en la jugada més clara del partit. El Sabadell també l’ha tingut amb Boris Garrós a les acaballes, però finalment el partit ha anat als penals.

La loteria dels penals amb patiment màxim

Manu Lanzarote ha marcat el primer pel Sabadell enganyant Dos Santos i Toni Moya ha enviat la pilota al pal pels madrilenys. Dos Santos, però, ha aturat el següent llançament del capità arlequinat Àngel Martínez. Tropy ha marcat i Dos Santos ha tornat a aturar el xut de Grego Sierra. Cedric l’ha enviat fora pels matalassers i Boris Garrós ha marcat per posar en avantatge al Sabadell. Ian Mackay també ha volgut ser protagonista i ha aturat el xut d’Abde. La victòria ha quedat als peus del vallesà Eder Pena, que no ha fallat i ha classificat el Sabadell.