L’Atlètic-Barceloneta s’ha endut la segona victòria contra el Sabadell per 9 a 15 en el segon partit del play-off de la semifinal pel títol de la Divisió d’Honor. Amb aquesta nova victòria els homes de Chus Martín es classifiquen per a la final del títol de Lliga, que jugaran amb un altre equip barceloní, el Club Natació Barcelona, que ha guanyat el Terrassa per 7 a 11.

L’Atlètic-Barceloneta domina de principi a fi

Gran inici de l’Atlètic-Barceloneta, que ha plantat un parcial d’1 a 4 a favor en el primer quart. Els mariners han desplegat una gran ofensiva i no han permès que els sabadellencs s’acostessin en el marcador. Només han encaixat un gol en contra. Al segon temps, l’Atlètic-Barceloneta ha començat marcant primer un altre cop, però el Sabadell aquesta vegada ha reaccionat per tal d’enganxar-se al partit amb tres gols que no els han servit de gaire, perquè els barcelonins han continuat empenyent en atac per marcar un parcial de 3 a 5 a favor (4 a 9).

El Sabadell vol reaccionar, però l’Atlètic-Barceloneta no els deixa

Els vallesans han iniciat el tercer quart amb el mateix objectiu que en el segon: reduir la màxima distància possible i poder disputar el duel als mariners, però no ha estat suficient. Tot i que els sabadellencs han fet quatre gols, l’Atlètic-Barceloneta n’ha fet uns altres quatre per igualar el parcial i mantenir les distàncies en un matx que ha seguit pràcticament el mateix guió que el primer partit de la semifinal (8 a 13). El Sabadell ha tornat a iniciar l’últim quart amb un gol, però els barcelonins han tornat a igualar el parcial i superar-lo després amb dos gols, per acabar el partit amb un resultat favorable de 9 a 15 i classificar-se per jugar la final de la Divisió d’Honor amb el Club Natació Barcelona, que ha guanyat el Terrassa per 7 a 11.