L’Espanyol rep el Celta a Cornellà el Prat a les 20.30 h en un bon moment de forma dels blanc-i-blaus després d’haver aconseguit un empat diumenge passat al Ciutat de València i enllaçar quatre partits sense perdre (amb victòries contra Girona i Alabès) que mantenen vives les aspiracions dels blanc-i-blaus de lluitar en les cinc jornades que resten per intentar assolir una plaça europea. Rubi va repetint aquest repte des de fa setmanes i reconeix que la ratxa de bons resultats que ha encadenat l’equip li fa mantenir aquesta esperança.

@RCDEspanyol

L’Espanyol, a totes

Rubi confia en els seus homes i té constància de la importància que suposen aquestes últimes jornades “És un repte espectacular tornar a deixar l’equip en places europees després de molts anys i crec que estem demostrant que treballem per intentar-ho. Els jugadors estan molt implicats per esgotar totes les opcions que en tinguem”.

Pel que fa al Celta, el tècnic té clar que els gallecs “estan més tranquils, més convençut que no ha de baixar. Està fent les coses bé i l’últim canvi d’entrenador els ha funcionat”, insisteix que “el Celta té jugadors de molta qualitat que marquen la diferència” i reconeix que “el canvi de sistema ens ha donat equilibri defensiu i ens ha permès col·locar jugadors en posicions més naturals”, però reitera que “jo segueixo sent molt tossut: mai no hem mirat a baix” i subratlla que “tenim una ratxa de resultats molt correcta, amb només dues derrotes en els últims 12 partits“.

Les últimes jornades de l’Espanyol

A l’Espanyol li queden quatre jornades clau contra rivals que s’estaran jugant coses. Al Betis només li val seguir sumant per aspirar a posicions europees; en cas de guanyar avui contra el València, l’Atlètic de Madrid, necessita la victòria per continuar tenint alguna remota opció per guanyar la Lliga, i tant a la Reial Societat com al Leganés no els val a badar per no tenir un ensurt, ja que estan a set punts del descens.