Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, va arribar al primer equip de l’Espanyol aquest estiu i ara que s’acaba aquest 2018 ha estat el moment de valorar el primer tram de la temporada. El tècnic ha assegurat que ”soc un afortunat d’estar a l’Espanyol” i que fa un balanç ”positiu” de la primera part del curs.

L’entrenador blanc-i-blau ha insistit que estan construint un equip “amb una idea de joc definida” i que això s’ha demostrat en els primers partits del campionat de Lliga. Explica que el repte per al 2019 és “tornar a la idea” de les primeres jornades. Rubi creu que d’aquesta manera espera “fer una bona segona volta”. Sobre els mals resultats encadenats els últims partits, sis derrotes consecutives, diu que “no tinc por de res”, ja que veu els jugadors “implicats” i això li fa pensar que faran un últim bon tram de l’any.

Rubi li demana al 2019…

Al 2019 en l’àmbit general li demana “salut” i esportivament demana “fer una bona segona volta i deixar l’equip al més amunt possible” i també “fer gaudir l’afició” en els mesos que queden de campionat.

L’entrevista íntegra