El Polo ha superat el Royal Leopold i s’ha classificat per als quarts de final de l’Eurolliga d’hoquei herba que s’està disputant a Eindhoven [els Països Baixos]. Els barcelonins han aconseguit vèncer el conjunt belga per 3 a 4 en un partit que no s’ha decidit fins l’últim segon i que ha estat marcat pel videoarbitratge. Ara, l’equip que entrena Carlos García Cuenca s’enfrontarà amb el Club Egara per aconseguir un lloc a les semifinals.

El Royal Leopold, un rival molt complicat

El Polo s’ha avançat en el marcador amb dos gols d’Álex Reyne, un a cada quart, que deixaven el partit força favorable per als homes de García Cuenca. Però poc després d’aconseguir el 0 a 2, el Royal Leopold ha aconseguit l‘1 a 2 amb què s’ha arribat al descans. Els belgues han capgirat el marcador, però els polistes han aconseguit empatar a tres tot just al final del tercer quart. Quedaven els últims 15 minuts per decidir-ho tot. En l’últim període, molt igualat, tots dos equips han tingut opcions per desfer l’empat, però ha estat Matías Rey, quan només faltaven poc més d’un minut per acabar el matx, qui ha marcat el 3 a 4 definitiu. Tot i això, el Royal Leopold ha marcat un gol amb el temps acabat que, finalment, no ha pujat al marcador.

Royal Leopold RC Polo ehlClub Egara-RC Polo, un català a semifinals

El Club Egara s’ha desfet del Saint Germain HC als penals després que el partit acabés amb empat a un. Els dos conjunts catalans s’enfrontaran en quarts aquest dissabte a partir de les 14 h. D’aquesta manera, hi haurà un representant de casa nostra a les semifinals que es disputaran aquest diumenge. Barcelonins i egarencs ja s’han enfrontat aquesta mateixa temporada en un torneig per eliminatòries, concretament a la semifinal de la Copa del Rei, amb triomf als penals del conjunt que entrena fa set temporades Carlos García Cuenca.