rosa llibre csio barcelona

Amb La Pedrera de fons s’ha presentat l‘obstacle guanyador de la vuitena edició del concurs Un salt per a la ciutat, que consisteix a dissenyar un obstacle per al concurs internacional de salts més important en àmbit mundial, el CSIO de Barcelona. I aquest 2022 el disseny que s’ha imposat és el de ‘Rosa i llibre’, que formarà part del recorregut d’aquesta 110a edició del concurs, que se celebrarà del 29 de setembre al 2 d’octubre a les instal·lacions del Reial Club de Polo.

Inspirat en el dia de Sant Jordi

Les dissenyadores de ‘Rosa i llibre’ són l’Andrea Álvarez, la Cecilia Barrios i la Renata Garcés. És el vuitè any que s’organitza aquest concurs per dissenyar l’obstacle. Són els alumnes de l’escola de disseny LCI Barcelona els encarregats dels diferents projectes que representen la cultura tradicional i els valors avantguardistes de la capital catalana. Una de les dissenyadores de ‘Rosa i llibre’, Cecilia Barrios, ha reconegut que l’obstacle es va pensar el dia de Sant Jordi.

Els cavallets del Tibidabo, el cartell del CSIO Barcelona 2022
La il·lustració és obra del jove creador català Javi Aznarez

Per tant, del dijous 29 de setembre al diumenge 2 d’octubre Barcelona es convertirà en la capital mundial de l’hípica amb la celebració del 110è Concurs de Salts Internacional. Per novè any consecutiu, el CSIO Barcelona donarà acollida a la gran final mundial Longines FEI Jumping Nations Cup ™, l’esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional.