El CN Atlètic-Barceloneta disputarà del 2 al 5 de març la segona ronda de la fase de grups de la Champions League de waterpolo. Els mariners, líders del grup B, s’enfrontaran al Ferencváros, el Jadran, el Hannover i el Dinamo Tbilisi.

Una ronda amb dos coneguts i dos rivals nous

En aquesta segona ronda, l’Atlètic-Barceloneta s’enfrontarà amb dos equips (Hannover i Dinamo Tbilisi), amb els quals ja es va enfrontar en la primera bombolla, disputada també a Budapest. Amb els alemanys, el conjunt de Chus Martín es va imposar per 8 a 16, mentre que amb els georgians va guanyar per 17 a 5. Els altres dos rivals seran el Ferencváros i el Jadran Herceg Novi.

L’Atlètic-Barceloneta arriba a la segona bombolla com a líder destacat del seu grup, després de guanyar els tres primers partits que va disputar i aconseguir els nou punts en la primera fase.

Comença la segona ronda de la Champions

Ferencváros, el rival més complicat

El primer partit que disputaran els mariners, en aquesta segona ronda, serà davant el Ferencváros. El conjunt hongarès és el campió actual de la competició i segons Chus Martín, entrenador de l’Atlètic-Barceloneta, “el rival més complicat dels quatre amb els quals ens enfrontarem durant aquests dies. Amb el Jadran encara no ens hem enfrontat aquesta temporada però arriba en un bon moment dels seus jugadors després de classificar-se, alguns d’ells, per als Jocs Olímpics. Del Hannover i del Tbilisi tenim el record de la primera ronda”.