Koeman Benfica

Ronald Koeman podria haver dirigit al camp del Benfica el seu últim partit com a tècnic del Barça des d’una banqueta a peu de camp. Aquest dissabte l’equip té partit al Wanda Metropolitano contra l’Atlètic de Madrid, però està sancionat per l’expulsió al camp del Cadis, per tant, haurà de seguir l’enfrontament des de la graderia i no des de la gespa.

Ronald Koeman, a la corda fluixa

La derrota del Barça al camp del Benfica en el segon partit de la fase de grups de la Champions deixa Ronald Koeman a la corda fluixa més que mai. I el tècnic holandès és conscient de la seva situació de debilitat. L’entrenador va ser clar quan va dir després de la desfeta a l’estadi de Da Luz que “sento que tinc el suport dels jugadors, el del club, no ho sé”.

Koeman va explicar que “estem en una situació delicada” referint-se que l’equip ha perdut els dos primers partits de la fase de grups i va assegurar que “quan passa això l’entrenador sempre és el culpable”. Preguntat sobre com veia el seu futur a la banqueta blaugrana va afirmar que “el meu futur no ´és a les meves mans”.