Ronald Koeman continua fcb

Ronald Koeman ha resolt el misteri del seu tuit viral. Després del rebombori que va crear a les xarxes socials la publicació d’un tuit de Ronald Koeman amb els dibuixos de Peppa Pig com a protagonista, l’entrenador blaugrana ha explicat les raons per les quals el va publicar, de manera involuntària.

Uns “enemics” a casa

Durant el dia d’ahir, Ronald Koeman va publicar en el seu compte personal de Twitter, un missatge amb un vídeo sobre la sèrie de dibuixos animats de Peppa Pig. Una piulada, que pocs minuts després, va ser esborrada, tot i que alguns usuaris de la xarxa van tenir temps de fer les captures de pantalla corresponents.

Davant l’enrenou que va provocar el missatge, el mateix tècnic del Barça i en un missatge a Twitter ha explicat les raons per les quals va fer la piulada. Koeman explica que “a vegades, els petits de la família volen fer-se escoltar mitjançant el compte de les xarxes socials de l’avi“. El missatge està acompanyat d’una fotografia en què se’l veu amb dos dels seus nets.

De ben segur, que a partir d’ara, el tècnic blaugrana tindrà més en compte l’accés a les seves xarxes per evitar ensurts, tot i que innocents com el d’ahir.