El tècnic del Barça, Ronald Koeman, ha sortit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per repassar l’actualitat del club i també per analitzar el partit de quarts de final de la Copa del Rei al camp del Granada.

Koeman i la necessitat del club

Koeman ha estat clar quan ha dit que el Barça “necessita un president, no pot ser que en un club com el Barça falti un president”. El tècnic ha explicat que “no m’importa” ser el portaveu del club, però ha assegurat que per sobre de tot “soc l’entrenador”, i en aquest sentit ha afirmat que quan els resultats acompanyen tot plegat és més fàcil.

Content amb la reacció de Messi i de l’equip

Respecte a la filtració del contracte de Messi ha dit que “és absurd que quatre dies després encara se’n segueixi parlant”. A més, s’ha mostrat satisfet de la reacció de l’argentí que “es va centrar i concentrar en el partit”. Sobre el grup ha dit que “estic content del treball de l’equip”. De fet, ha destacat que “l’equip ha de ser fort en moments delicats” i ha repetit que per ell la filtració va ser “amb mala intenció” i que això ha provocat que “el vestidor estigui més unit davant possibles atacs de l’exterior”.

Guanyar tots els partits

Sobre la Copa ha dit que “no és més important que la Lliga”, ja que la intenció és sempre guanyar tots els partits. De totes maneres, ha reconegut que el torneig del KO “està més a prop, perquè hi ha menys partits”. El tècnic, però, és conscient que l’enfrontament a partit únic dels quarts de final contra el Granada “serà un partit complicat”.

Dest i Busquets tornen a la convocatòria

Sergiño Dest és la gran novetat a la convocatòria de cara al partit contra el Granada de Copa. El lateral ha rebut l’alta mèdica aquest mateix dimarts. A més, el tècnic també recupera Busquets, que es va perdre l’últim partit de Lliga per sanció. En canvi, els qui queden fora de la llista de jugadors convocats són Junior Firpo, Konrad i Ilaix.