Mourinho

La Roma de José Mourinho no serà el rival del Barça en el Trofeu Joan Gamper d’aquest estiu. L’entitat blaugrana acaba de comunicar que “el club italià ha decidit rescindir unilateralment, i sense causa, el contracte subscrit. El torneig s’havia de disputar el dissabte 6 d’agost al Camp Nou i reunia tant l’equip masculí com el femení.

El Barça estudia emprendre accions legals contra l’equip italià

Després d’aquesta decisió de l’equip italià, el FC Barcelona ha informat que ja treballa per trobar un altre rival per a l’edició d’enguany del Gamper. A més, el club blaugrana ha anunciat que en les properes 24 hores “s’activarà el retorn de l’import de les localitats ja adquirides”. El Barça també ha volgut deixar ben clar que “la suspensió d’aquest partit ha estat deguda a circumstàncies alienes al FC Barcelona, per l’exclusiva voluntat de l’AS Roma”.

En el comunicat s’informa que l’àrea legal del club està “estudiant les accions oportunes per reclamar a l’equip italià els danys i perjudicis que aquesta inesperada i injustificada decisió pugui causar al FC Barcelona i als seus aficionats”.