El partit d’anada dels quarts de final de la Champions League femenina no quedarà decidit a Roma. Aquest és el missatge que les jugadores i el tècnic blaugrana han volgut enviar abans d’enfrontar-se a l’AS Roma dimarts, 21 de març, a les 21 h.

Un rival complicat amb molts estils de joc

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha volgut destacar les capacitats de les jugadores de l’AS Roma. El tècnic blaugrana ha reconegut que “hem vist molts partits de la Roma i hem vist que juguen amb diferents formats i escenaris. Acostumen a tenir la pilota, però també saben defensar-se. Nosaltres acostumem a tenir la iniciativa. Serà molt important el començament de partit i que detectem el tipus de partit que ens faran”.

La Roma arriba al partit havent perdut només un partit i classificant-se per primera vegada per a uns quarts de la màxima competició europea. Unes dades que Jonatan Giráldez valora, ja que “si estan als quarts de final és perquè són un dels millors vuit equips d’Europa”. I ha volgut remarcar que “l’eliminatòria no es decidirà en el partit d’anada. Resoldre una eliminatòria de quarts en el primer partit, mai es pot fer”.

Salma Paralluelo, a punt pel debut

Una de les jugadores que viurà amb tota la intensitat el partit contra la Roma serà Salma Paralluelo. La davantera jugarà, per primera vegada, uns quarts de final de la Champions League. Una situació que ella viu “amb tota la il·lusió. És la meva primera Champions i tinc moltes ganes que arribi el partit”.

L’aragonesa també ha remarcat que “puc jugar en qualsevol de les tres posicions atacants i per això he intentat adaptar-me tan ràpid com ha estat possible a l’estil de joc del Barça”.

Les blaugrana s’entrenen sota la pluja