Els germans Serrano juguen a futbol però a dos futbols diferents. El gran, en Roger, és jugador del Barça de futbol sala, mentre que el petit, en Sergi, juga a futbol onze amb la UE Sant Andreu. Tots dos vivien separats però el confinament pel coronavirus ha fet que hagin de tornar a conviure junts. A més a més, tots dos es preparen junts per als seus respectius play-off exprés. El Roger per guanyar la Lliga i el Sergi per pujar a Segona Divisió B.

Roger Serrano: “Vaig veure que em tornaria boig”

En Roger Serrano va arribar de guanyar la Copa d’Espanya amb el Barça i en qüestió de dies es va veure confinat sol a casa seva. Reconeix que allò el va trasbalsar: “Vaig estar una setmana sol a casa i vaig veure que em tornaria boig“. Així que va decidir tornar a casa dels seus pares, on viu el seu germà Sergi.

Sergi Serrano: “M’ha collat molt físicament”

En Sergi Serrano fa broma quan parla de tornar a conviure amb el seu germà, però reconeix que li està anant bé ja que el colla molt amb el tema físic. Segons en Sergi, hi ha diferència perquè el Roger és professional i ell no. Després de setmanes fent bicicleta a casa i competició de sotanes al terrat, els dos germans van veure el cel quan van poder sortir a córrer. Això sí, reconeixen que els primers dies van arribar baldats a casa.

Dos play-off semblants però diferents

Tots dos germans es preparen per a un play-off exprés a partit únic. El Roger per guanyar la Lliga amb el Barça i el Sergi per pujar a Segona B amb el Sant Andreu. I tots dos li veuen pegues a aquest format. El Roger creu que no els beneficia perquè d’aquesta manera perden el factor pista que han lluitat durant tot l’any. Un Roger que molt probablement no seguirà al Barça la temporada vinent.

El TikTok dels germans