Roger Grimau és una veu experta per analitzar l’ACB. L’aler exblaugrana sap que, malgrat les tres Lligues que va aixecar, guanyar-ne una no és gens fàcil. I potser encara menys amb aquest nou format del play-off exprés que ha decidir el campió de la Lliga Endesa que encetarà el Barça davant el Joventut.

Grimau aixeca Lliga bàsquet

Barça i Madrid, favorits, però no tant

Roger Grimau no nega que Barça i Madrid són els clars favorits per aixecar el títol gràcies a la qualitat dels seus jugadors, però creu que aquest nou format fa que els altres equips tinguin moltes més opcions de fer-se amb la copa. Grimau califica aquest play-off de molt semblant a una Copa del Rei ja que el guanyador es decidirà després de només set partits.

Seguretat contra el coronavirus

Grimau va acabar una mica tip de tants anys de concentracions i creu que per alguns jugadors aquest nou miniconfinament a un hotel se’ls pot fer coll amunt. Però, com a mínim, permetrà acabar la competició: “Si la Lliga ha decidit tornar a jugar és perquè tot està supersegur”. El 30 de juny veurem si Tomic és capaç d’emular Roger Grimau enlairant ben alt un trofeu.

concentració bàsquet playoff Endesa