Segona fase Eurolliga femenina

El Club Esportiu Mediterrani ja sap contra quins equips jugarà a la segona ronda de l’Eurolliga femenina de waterpolo. L’equip de Sants ha quedat enquadrat en el grup E juntament amb l’Olympiacos, el Dunaújváros i el Mataró. L’eliminatòria es disputarà a Grècia del 29 de novembre a l’1 de desembre.

Els rivals de les santsenques

Dunaújváros: El conjunt hongarès va acabar primer del seu grup a la primera ronda després de no perdre cap partit dels quatre que va disputar. Són les campiones actuals de la Supercopa LEN, un títol al qual tornen a optar aquesta temporada.

Primer equip Dunaujvaros
@DFVE.EU

CN Mataró: De ben segur que és el rival més conegut. El conjunt de Marina Zablith és un dels habituals de la Lliga Premaat femenina. A la fase de grups va acabar en la tercera posició, mentre que aquesta temporada s’ha enfrontat i ha guanyat el Mediterrani a la Lliga domèstica.

Primer equip CN Mataró
@cnmataro

Olympiacos: El conjunt grec torna a ser un dels màxims candidats per aixecar l’Eurolliga femenina. La temporada passada les hel·lenes van arribar a la final, en la qual van caure amb el Sabadell. Abans, als quarts de final, havien superat el Sant Andreu després d’imposar-se en els dos partits de l’eliminatòria.

Primer equip Olympiacos
@OlympiacosSFP