El CEEB ha acollit la primera jornada de gimnàstica rítmica individual a la instal·lació de la Mar Bella. La competició té lloc entre els dies 25 i 26 de gener. El campionat ha reunit a 25 entitats i un total de 400 gimnastes individuals entre 8 i 17 anys.

Gaudir d’una manera lúdica

La jornada està dividida en quatre nivells A,B,C i l’obert, en què participen des dels més petits amb la categoria prebenjamí fins a la sènior. La competició individual està composta de tres jornades que acabarà en la final nacional. A més, el CEEB organitzarà també la competició de conjunts de rítmica el 4 d’abril i la Trobada de Gimnàstica Rítmica, en la qual nens i nenes que estan en iniciació en el món del ball poden gaudir d’una manera més lúdica.

Georgina Mendez, tècnica del departament individual de rítmica, explica la primera jornada

 

Les entrenadores tenen un paper molt important dins la competició perquè tenen la responsabilitat de tranquil·litzar i donar confiança als nens, ja que es posen molt nerviosos. Els nens i nenes de la competició consideren el ball prioritari a la seva vida perquè malgrat la seva edat valoren l’esport i veuen les seves entrenadores i companys com la seva família.