El Barça va tancar aquest dilluns el mercat de fitxatges sense cap incorporació d’última hora. No es va efectuar ni la petició de Koeman de fitxar un davanter, ni tampoc la del central. Tot i això, dos futbolistes blaugrana s’han vist beneficiats per aquesta situació. Es tracta de Riqui Puig i de Ronald Araujo. Tots dos passaran a tenir fitxa i dorsal del primer equip del Barça.

Salt de gegant

Ronald Koeman va comunicar a Riqui Puig que no comptava amb ell per a aquesta temporada i que ho tindria difícil per tenir minuts. L’holandès li va suggerir una cessió, però el futbolista de Matadapera va decidir quedar-se per demostrar-li que es podia fer amb un lloc al mig del camp. Però tot ha canviat amb el tancament en blanc del mercat de fitxatges i amb les sortides de Todibo i Rafinha. Per tant, contra tot pronòstic, Riqui Puig tindrà fitxa i dorsal del primer equip. 

Araujo i Matheus, també del primer equip

Riqui Puig no serà l’únic jugador del filial que farà el salt definitiu al primer equip. El central Ronald Araujo també tindrà fitxa i dorsal de la plantilla entrenada per Koeman. Un fet que ha estat propiciat per la sortida de Todibo i pel fitxatge frustrat d’Eric Garcia. Un cas més inesperat és el de Matheus Fernandes. El jugador va arribar a l’entitat blaugrana al mercat d’hivern, però va marxar cedit al Valladolid. El brasiler no ha estat presentat oficialment amb el Barça, però tindrà fitxa amb el primer equip, ja que així el va inscriure el club a la Lliga.