Barça
@FCBarcelona_cat

El Barça ha perdut contra el Benfica per 3 a 0 en el segon partit de la fase de grups. Els de Koeman no poden fallar més si no es volen complicar el futur a la Lliga de Campions.

Cop dur només començar

La sortida del Benfica al camp ha estat intensa, amb molta pressió i joc vertical. Al minut 3, Darwin Núñez en una bona jugada individual ha fet el primer del conjunt portuguès. Els nervis s’han instal·lat a la plantilla blaugrana i els de Jorge Jesus han tingut alguna ocasió més per marcar. Els minuts han avançat i el conjunt de Koeman ha començat a despertar-se. Luuk de Jong ha tingut la més clara per als blaugrana però el xut no ha estat bo. El joc s’ha equilibrat i Pedri ho ha provat amb un xut llunyà. Memphis i Frenkie de Jong han tingut ocasió de fer l’empat però la defensa lusitana ho ha impedit. Els culers han marxat al descans amb l’1 a 0 en contra.

El Barça no reacciona a la segona part

El Barça no ha sortit bé després del descans i el Benfica ho ha aprofitat creant molt perill a la porteria de Ter Stegen. Darwin Núñez ha estat a punt de marcar en una sortida de l’àrea del porter alemany. El xut del jugador del Benfica ha picat al pal. L’equip de Koeman s’ha anat desdibuixant, mentre que el de Jorge Jesus s’ha mostrat més dominador. Rafa Silva ha sentenciat al Barça amb el segon dels portuguesos i Darwin Núñez ha rematat el partit amb el tercer des del punt de penal, després d’unes mans de Dest dins l’àrea. Eric Garcia ha deixat el Barça amb deu jugadors en veure la segona groga en el minut 86.