Sense Navarro, les mirades estaven posades en Tyrece Rice. El nord-americà estava molt concentrat contra un Saragossa disposat a fer patir al Palau. Robin Benzig ho ha demostrat amb la cistella impossible del dia. Els blaugrana han reaccionat amb la connexió Tomic-Rice. Dues cistelles que semblaven marcar el camí del triomf. Però avui la defensa blaugrana no ha estat prou sòlida i el Saragossa ho ha aprofitat. Amb el marcador equilibrat ha començat el segon quart. El Barça mantenia diferències amb Vezenkov, que avui ha sumat 21 punts i amb Perperoglou, que n’ha clavat 17.

A la segona meitat els aragonesos s’han aferrat al partit amb Jelovac. El pivot serbi s’ha convertit en un autèntic malson. 25 punts amb tres triples inclosos. Aquest quan s’exhauria el temps ha col·locat els visitants a cinc punts al final del tercer quart.

Un marge que semblava suficient veient l’inici de l’últim període. Tomic s’ha posat l’equip a l’esquena en dues accions que encarrilaven al duel. Però com és habitual, amb el Barça mai no hi ha desenllaços plàcids. El Saragossa ha equilibrat el partit amb un dos més un de Jelovac. Quedaven segons i amb el marcador empatat a 88, ha arribat l’hora de Rice. Triple descomunal per sumar una victòria molt treballada.