Els presidents del grup 5 de la Tercera Divisió s’han reunit, juntament amb la Federació Catalana de Futbol, per decidir el desenllaç de la competició. Sense ser definitiu, la majoria de clubs aposten per un play-off d’ascens entre els quatre o vuit primers –Sant Andreu i Europa entre ells– i sense descensos a Primera Divisió Catalana, una mesura que afectaria el Sants, que ocupava l’últim lloc de la classificació abans de l’aturada de la competició pel coronavirus.

Camino: “Ha sigut una reunió informativa però no definitiva”

Segons el president del Sant Andreu, Manuel Camino, “hi havia tres propostes, i la del play-off d’ascens a partit únic ha estat la més demanada”. No era l’única, clubs com l’Hospitalet, per exemple, han proposat que els primers de grup es classifiquin per a la Segona Divisió B de manera directa i la resta facin un play-off. Camino diu que abans de l’abril ja hi haurà una decisió definitiva.

Dot: “A nosaltres ens afavoreix”

La presidenta de la UE Sants, Montserrat Dot, ha dit: “La solució més probable ens beneficia i el Sants hi dona suport. Però, sigui quina sigui, hi haurà clubs que se sentiran discriminats, però majoritàriament és aquesta opció”. Ara la Federació Espanyola agruparà totes les propostes per decidir quin camí agafar.

Carmona: “Ningú ha votat però tothom ha opinat”

El president de la UA Horta, Paco Carmona, ha dit que “no s’ha votat res però tothom ha opinat, però tothom creu que s’ha d’acabar ja. El play-off encara està per decidir”. L’Horta ocupa la 12a posició i no es veurà afectada per cap decisió de play-off tret de la finalització immediata de la competició.