L’esport barceloní quedarà restringit a diferents nivells un cop s’aprovin les restriccions a causa de l’augment de casos de la covid-19. Les mesures proposades per la Generalitat de Catalunya es preveuen, en principi, entre les dates del 24 de desembre al 7 de gener i han de ser ratificades per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Barça i l’Espanyol esquiven les restriccions

La Generalitat demana reduir l’aforament dels espais on es faci esport federat al 70 % de la capacitat. En el cas del Barça no l’afecta perquè no tornarà a jugar al Camp Nou fins al 19 de gener. En el període restrictiu, el Barça jugarà partits de Copa i de Lliga, però seran fora de casa. Si la mesura només dura 15 dies, als seguidors de l’Espanyol tampoc no els afectarà la restricció perquè el primer dia que jugarà a casa serà el dilluns 10 de gener, quan rebran l’Elx. Abans hauran jugat a Mestalla en Lliga i a Ponferrada en la Copa del Rei.

Les seccions del Barça sí que tindran menys suport al Palau Blaugrana. El Barça de bàsquet jugarà tres partits en les dues setmanes de restriccions. El futbol sala i l’hoquei patins blaugrana en disputaran un a casa i l’handbol se’n salva perquè s’ha de jugar l’Europeu de seleccions.