Joan Laporta
@FCBarcelona_cat

Joan Laporta s’haurà d’arromangar per solucionar els reptes més imminents que té com a president del Barça. La renovació de Messi i Koeman, la situació econòmica, la unió del barcelonisme i millorar la imatge del club en són alguns.

La renovació de Messi, clau per al projecte

Les renovacions de Messi i Koeman són prioritàries per a Laporta. Pel que fa al crac argentí Laporta ho ha deixat ben clar: Messi estima el Barça i Messi s’ha de quedar al club. És per això que el màxim mandatari culer haurà de convèncer Leo perquè signi la renovació del contracte,que finalitza al juny. Pel que fa al repte Koeman, el projecte d’Estimem el Barça, està vinculat a potenciar els jugadors provinents de La Masia, i en els darrers mesos és el que ha fet l’actual entrenador blaugrana, donar oportunitats a jugadors del filial sigui per necessitat o bé per confiança de l’entrenador. Un fet que pot vincular encara més temps Koeman amb el club.

Leo Messi Joan Laporta
@FCBarcelona_cat

Netejar el deute de l’entitat

L’altre pal de paller és la situació econòmica, per solucionar-ho compta amb Jaume Giro i Ferran Reverter, tots dos vinculats al món econòmic i empresarial. El club té un deute de 1.200 milions d’euros, per tant, hauran de negociar una reducció de la massa salarial dels jugadors i renegociar amb els creditors. Una de les solucions de Laporta és la emissió de bons, que encara no s’ha concretat com funcionarà.

@FCBarcelona_cat

Unir el barcelonisme i millorar la imatge del club

La imatge dels tres candidats junts al final de la jornada electoral és un dels altres reptes de Laporta, la unió del barcelonisme. Un fet que pot ajudar al mateix temps una de les fites del nou president, millorar la imatge del club. Després d’unes setmanes convulses amb el cas Barçagate és clau fet net, ja que s’ha perjudicat la imatge i el prestigi del club. Laporta té la intenció de fer una auditoria interna per esclarir tot el que ha passat.

@FCBarcelona_cat