Sergio Lozano ha renovat aquesta tarda per a quatre temporades i ha ampliat així el seu contracte, que se li acabava el 2020. El madrileny seguirà sent jugador del FC Barcelona Lassa fins al 2024.

Sergio Lozano, un capità amb ADN Barça

El jugador blaugrana fa nou temporades que vesteix la samarreta del Barça Lassa i actualment és el capità del primer equip. Lozano ha assegurat que “aquesta serà l’ultima samarreta que vesteixi” i que es retirarà al FC Barcelona, encara que no ha posat data a la seva retirada. En la roda de premsa ha estat acompanyat pel directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals, Albert Soler, i el mànager esportiu de la secció, Txus Lahoz. El club ha volgut ressaltar els valors que el jugador blaugrana transmet en cada partit: sacrifici, esforç, lluita i un caràcter competitiu, que fan de Sergio Lozano un jugador amb ADN Barça i amor pel club.

El club també ha anunciat que Lozano serà assessor de l’escola de futbol sala del Barça, que obrirà les portes la temporada vinent.