El Barça ha sortit dominant i ha disposat d’ocasions de gol, però entre la falta de punteria i les aturades del porter Molina no ha aconseguit marcar. El Ribera Navarra es veia superat, però en una de les primeres aproximacions ha marcat. L’autor de l’1 a 0 ha estat Luisma. Els blaugrana han continuat generant perill, però han tornat a ser els navarresos els qui han marcat. Aquest cop ha signat el segon Pedro. Cares d’incredulitat entre els jugadors d’Andreu Plaza, que no s’acabaven de creure el marcador. Just abans del descans ha començat la remuntada. La pilota centrada per Dyego frega les cames de Luisma i Joselito i acaba entrant. A la represa, el Barça ha seguit posant a prova els reflexos de Molina, que finalment no ha pogut fer res davant el xut ras de Joselito, que no ha celebrat gaire efusivament el gol, ja que l’any passat jugava amb el navarresos. La remuntada ha culminat a l’últim minut de partit, quan Dyego ha transformat un doble penal, que ha servit per posar en el marcador el 2 a 3 definitiu.