Barça femení

El Barça ha superat la Reial Societat i s’ha emportat la victòria per 1 gol a 4. La millor manera de girar full després de la mala maror que es va generar al vestidor amb les pressions d’algunes jugadores per fer fora de l’staff Lluís Cortés. Les jugadores han rebut el passadís per part de les basques i ho han fet amb una samarreta d’homenatge als refugiats.

Minuts per a les joves

Cortés ha decidit donar l’alternativa a la jove Ornella Vignola. L’extrem, de només 16 anys, ha debutat a la Lliga amb el Barça i ho ha fet portant perill a l’àrea de la Reial en uns primers minuts en els quals les blaugrana han dominat. Les basques no s’han quedat de braços plegats i han acabat generant un penal que Nerea Izaguirre s’ha encarregat de transformar. Les de Lluís Cortés no han variat el seu pla i han estat a punt d’empatar en més d’una ocasió. La més clara ha estat un xut de Vicky Losada que s’ha estavellat al pal.

Cortés mou la banqueta i l’equip reacciona

Lluís Cortés ha decidit canviar peces al descans i la jugada li ha sortit perfecta. Hermoso, una de les tres jugadores que han sortit a la represa, ha fet l’1 a 1 al minut 49. El gol ha donat ales a les barcelonines, que han posat fil a l’agulla per remuntar el matx. Les oportunitats s’han anat succeint una darrera l’altra fins que han arribat els gols. I molta culpa l’ha tingut Graham Hansen. L’extrem, que ha entrat a la segona meitat ha estat cabdal en la remuntada. Primer amb una centrada mal refusada que Martens ha enviat al fons de la xarxa i cinc minuts més tard amb una assistència precisa a Jennifer Hermoso, que ha sentenciat el partit. La davantera no n’ha tingut prou i ha fet l’1 a 4 d’esperó. La blaugrana ha marxat a casa amb la pilota després de fer un hat-trick i s’apropa a Esther en la lluita del pitxitxi. La jugadora del Llevant suma 29 gols pels 27 d’Hermoso.