Espanyol femení
@realmadridfem

L’Espanyol ha caigut golejat al camp del Reial Madrid per 4 a 1. Les blanques han estat superiors i han deixat el partit solucionat a l’inici de la segona part. És la tercera derrota consecutiva de les blanc-i-blaves.

Un penal només començar

El partit ha començat de la pijtor manera possible per a les jugadores de Rubén Casado, ja que en el minut 8 Jessica Martínez de penal ha fet l’1 a 0. Tot i el gol en contra, l’Espanyol no s’ha enfonsat i ha buscat l’empat amb insistència. De totes maneres, no han estat encertades en la rematada final i això ha fet que el marcador no es mogués més fins a la mitja part.

El Madrid, superior

La segona part ha començat gairebé igual que la primera, ja que Jessica Martínez ha marcat el 2 a 0 en el minut 48. I les coses encara s’han complicat més quan 6 minuts més tard Lorena Navarro ha fet el 3 a 0. Les blanques amb una sortida dels vestidors fulgurant han sentenciat el partit. L’Espanyol s’ha mig refet i ha començat a apropar-se a l’àrea rival i així ha arribat el gol blanc-i-blau. L’autor de la diana ha estat Brenda Pérez 3 a 1. Aquest, però no ha estat el resultat definitiu, ja que Marta Cardona pel Madrid ha establert el 4 a 1 final.